top of page
Trygga affärsmän

Partners

Vi på Kajak är stolta över att samarbeta med några av de mest respekterade och pålitliga företagen inom vår bransch. Våra partners delar vårt engagemang för att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder, och vi är glada över att ha dem som en del av vårt nätverk. Genom vårt partnerskap kan vi erbjuda våra kunder ännu mer värde och expertis, och vi är glada över att visa upp dessa relationer på vår hemsida.

ProMaintX support people and companies to exceed their goals and our services reimagines your landscape while we together execute, agile and committed, to lasting value.

We can go hand-in-hand in a journey of change or we can guide and support you in specific areas and functions. 

We have senior experience within Project management, Change Management, ERP & Digitalization, Leadership Development and Consulting Services Marketing, Customer Success and Finance & Administration.

2

Vi vet att passionerade, motiverade och engagerade människor är framgångsfaktorer i hur organisationer lyckas hantera de snabba förändringar som just nu sker i vår omvärld. Vi vet vilken kraft som ligger i smart och effektiv kommunikation.

Vi vet VAD som ska göras och HUR för att skapa resultat, men framförallt har vi mod, vilja och driv att våga göra skillnad. Tillsammans med er vill vi motivera, inspirera, utmana och bli utmanade!

Vi är entusiasmerande, drivande och prestigelösa ”doers” med ett positivt och konsultativt förhållningssätt.

bottom of page